Pazartesi29.04.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
09 Aralık 2015 - 23:38:08

Galatasaray-Beşiktaş derbisi ne zaman nerede oynanacak?

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbinin hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Galatasaray-Beşiktaş derbisi ne zaman nerede oynanacak? 0 Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbinin hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetimindeki antrenman koordinasyon ve kuvvet çalışmasıyla başladı. Antrenmanın ana bölümünde gruplar halinde tempolu dayanıklılık koşuları gerçekleştirildi. Toplam 1 saat ve 10 dakika süren antrenmanda, fiziksel çalışmalar üzerinde duruldu. Astana karşılaşmasına ilk 11'de başlayan oyuncular, günü izinli olarak geçirdi.
Tedavisi tamamlanan Lionel Carole, kondisyonerler eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Hamit Altıntop, salonda ve sahada kondisyonerler eşliğinde çalışmalarını sürdürürken, Jason Denayer ise tedavisinin ardından sahada fizyoterapistler eşliğinde interval koşulara başladı.
Galatasaray, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Modellerin günlük yaşantıları, çalma hastalığı, hristiyan özel isim mi, italya kentleri, siverek eğitim sen, zıplayan ceset, şarkı yarışması hangi kanalda, germencik festivali, meireles ailesi, mardin valiliği il milli eğitim müdürlüğü, internet tarayıcısı opera, ankara barosu yürüyüşü, özgecan aslan babasi, tika lahne, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, iş kazası hukuku, orhangazi devlet hastanesi kadrosu,