Perşembe28.03.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - ORDU
24 Ekim 2015 - 08:39:05

Fettah Can Fatsa konseri

Besteci ve söz yazarlığı kimliği ile beğeni toplayan Fettah Can, Ordu'nun Fatsa ilçesinde hayranlarıyla buluştu.
Fettah Can Fatsa konseri 0 Besteci ve söz yazarlığı kimliği ile beğeni toplayan Fettah Can, Ordu'nun Fatsa ilçesinde hayranlarıyla buluştu.
İlçenin 75. Yıl Kapalı Spor Salonu'nda sahneye çıkan Fettah Can, geceye katılanlara seslendirdiği şarkılarla unutulmaz bir akşam yaşattı. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Fettah Can, sahne performansıyla da göz doldurdu. Sevilen şarkılarını, gençlerin alkış ve tezahüratları arasında seslendiren Can, performansıyla hayranlarının beğenisini kazandı. Gece geç saatlere kadar süren konser, Fettah Can'ın hareketli şarkılarıyla sona erdi.
Fettah Can, konser sonrası hayranları ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
Konseri Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa İlçe Gençlik Spor Müdürü Halil Bekyürek ve çok sayıda vatandaş izledi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Fettah Can Fatsa konseri Fettah Can Fatsa konseri

Yorum Yaz:



Aramalar:

Farah Salih, Rusya Futbol Federasyonu, beyin ölümü formu, ismail köybaşı en son haber, mustafakemalpaşa ibrahim önal fen lisesi, rüşvet ve yolsuzluk kanunu, kirpi satirik jurnal, akçakale köyü, ahmet efe yetenek sizsiniz, uyuşturucu hap neden yapılır, oyuncak silah fiyat, sabah gazetesi fıkra örnekleri, çanakkale savaşı sunum, akaryakıt firmaları, namaz güzel sözler, turgutlu şanal, sporcu urunleri antalya,