Perşembe28.03.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
11 Aralık 2015 - 22:46:48

Fenerbahçe'nin yıldızı Gökhan Gönül, 'Haftanın Oyuncusu' seçildi

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Gökhan Gönül, Celtic maçında gösterdiği başarılı performansla UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu seçildi.
Fenerbahçe'nin yıldızı Gökhan Gönül, 'Haftanın Oyuncusu' seçildi 0 Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Gökhan Gönül, Celtic maçında gösterdiği başarılı performansla UEFA Avrupa Ligi'nde haftanın oyuncusu seçildi.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 6. ve son hafta maçında İskoç ekibi Celtic ile 1-1 berabere kalarak adını son 32 takım arasına yazdırdı. Sahaya kaptan olarak çıktığı bu maçta sergilediği performansla büyük beğeni toplayan ve Lazar Markovic'in attığı golün de pasını veren Gökhan Gönül, bu sezon ikinci kez UEFA Avrupa Liginde 'Haftanın Oyuncusu' seçildi.
Oyların yüzde 53'ünü alarak diğer yedi rakibinin toplamından fazla oy alan Gökhan, futbolseverler tarafından en iyi isim olarak belirlendi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bayramyeri, Düğün Dağı Üs bölgesi, melihat gülses yeni albüm, ıstanbul olimpiyat stadı kaç kişilik, internet sitesi özellikleri, müslüman kardeşler birliği, kan bağışı oranları, trabzon otogar, tika izmir, gülhane askeri tıp akademisi gastroloji, sosyal güvenlik kurumu başkanlığı kamu emeklileri daire başkanlığı, çankırı devlet hastanesi tahlil sonuçları, madımak hikayesi, yozgat devlet hastanesi kalite dökümanları, seyfe köyü, devren satılık muhasebe mali müşavirlik bürosu, çiğdem özer röportaj,