HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
27 Kasım 2015 - 09:00:03
Fenerbahçe'li Nani ve Kjaer, Celtic maçında kadroda olmayacak
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig'i A Grubu 5. Hafta maçında deplasmanda Norveç temsilcisi Molde'yi 2-0 yenerken, müsabakada sarı kart gören Nani ve Kjaer son maçta cezalı duruma düştüler.

0
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Lig'i A Grubu 5. Hafta maçında deplasmanda Norveç temsilcisi Molde'yi 2-0 yenerken, müsabakada sarı kart gören Nani ve Kjaer son maçta cezalı duruma düştüler.
UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. Hafta maçında Fenerbahçe, Norveç deplasmanında grup lideri Molde'yi 2-0 yenerken, son maçta kendi evinde oynayacağı Celtic maçında iki futbolcusu cezası nedeniyle kadroda yer alamayacak. Sarı-lacivertliler, 10 Aralık'ta Kadıköy'de konuk edeceği Celtic karşısında 1 puan bile alsa gruptan çıkacak. Ancak, bu maçta ve Simon Kjaer'den yoksun bir şekilde sahada olacak. Nani, Molde mücadelenin 81. dakikasında yerini Volkan Şen'e bırakırken, yavaş hareket ettiği gerekçesi ile sarı kart gördü. Bu kart Nani'ye pahalıya patladı.. Sarı kart cezalısı durumuna düşen Portekizli, takımının Celtic ile oynayacağı maçta yer alamayacak. Simon Kjaer de mücadelenin 55. dakikasında gördüğü kartla, son maçlar öncesi sarı kart cezalısı durumuna düştü.
(İHA)
Aramalar:
balon,
Zeynel Emre,
nazlı çelik haber,
yaz saati uygulaması enerji bakanlığı,
bilecikspor sözlük,
bağcılar tapu,
tazyikli su arabaya zarar verirmi,
pertek gazetesi,
madımak aziz nesin konuşması,
gaziantep günlük kiralık ev,
uyuşturucu hap içindeki maddeler,
namık ekin hakkında,
afyon kocatepe üniversitesi emirdağ myo,
sarıyer lahmacun,
onur özbizerdik tahliye,
yaz saati uygulaması hangi ülkelerde geçerli,
kasaplar deresinde ne oldu,