Salı21.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
21 Temmuz 2015 - 20:36:48

Fenerbahçe kombine ve forma satışı

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Yüksel Ekşioğlu, sosyal medya hesabından kombine satışıyla ilgili bilgi verdi.
Fenerbahçe kombine ve forma satışı 0 Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Yüksel Ekşioğlu, sosyal medya hesabından kombine satışıyla ilgili bilgi verdi.
Robin van Persie ile Luis Nani gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak Türkiye ve Avrupa 'da iddialı bir kadro kuran Fenerbahçe, yaptığı flaş transferlerin meyvesini toplamaya başladı. Kulüp yöneticilerinden İlhan Yüksel Ekşioğlu, resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruda şu ana dek 28 bin 900 adet kombine satışı gerçekleştirdiklerini açıkladı. Ekşioğlu, daha önce yaptığı açıklamasında ise 51 bin adet forma ile 28 bin kombine satışı gerçekleştirildiğini söyleyerek, 18 bin kombinenin ise taraftarları beklediğini ifade etmişti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Vatan gazetesi, Aslan Atem, ekonomi bakanlığı ülke masaları, karaca vurma cezası, tır sürücüsü oyununu oyna, kamil ocak keçiören, istiklal marşı açıklaması kıta kıta, istanbul üniversitesi cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesi doktorları, ak parti uşak, türkiye istatistik kurumu üfe tüfe, mersin emniyet müdürlüğü ek bina, mobese kameraları canlı istanbul taksim, elazığ havalimanı var mı, samsun adliyesi yemek listesi, çanakkale zaferi tam tarihi, suudi arabistan marşı, ersan ilyasova maskesi nerede satılır,