HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
20 Ekim 2015 - 17:30:03
Fenerbahçe formalı çocuğa saldıran magandaya soruşturma
Türkiye Futbol Federasyonu, Kayseripor-Fenerbahçe maçında sarı lacivertli formalı çocuğa saldırı girişiminde bulunan maganda hakkında harekete geçti.

0
Türkiye Futbol Federasyonu, Kayseripor-Fenerbahçe maçında sarı lacivertli formalı çocuğa saldırı girişiminde bulunan maganda hakkında harekete geçti.
Fedarasyondan yapılan açıklamada, "Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşması öncesi Kayserispor tribününde yaşanan üzücü bir olay yayıncı kuruluş kameraları tarafından tespit edilmiştir. Yaşanan bu olayla ilgili olarak Federasyonumuz, Kayseri Emniyet Müdürlüğü ile görüşmüş ve gerekli işlemlerin 6222 sayılı Kanun çerçevesinde yapılmasını talep etmiştir. İlgili olayda küçük bir çocuk ve babasını tehdit eden kişilerin tespiti ve gerekli işlemlerin yapılması hususunda takipçi olacağımızı kamuoyunun dikkatine arz ederiz" denildi.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Ali Salim Yıldız,
hamile iken spor yapılır mı,
uludağ nerenin ilçesi,
yılmaz güney resmi,
mısır tanrıları,
garsonluk yapan maymun,
muratpaşa cimnastik salonu,
farsça mesnevi dinle,
osmancık ilçe jandarma telefon,
adana şalgam,
ordu cezaevi,
rize ığdır arası,
alev elçin cankur,
ceyhun yılmaz leyla ile mecnun,
türkiye istatistik kurumu çalışmaları,
işkur zonguldak kursları,
beydağ kaymakamlığı iletişim,