Perşembe28.03.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
07 Aralık 2015 - 13:54:01

Fenerbahçe-Celtic maçını kim yönetecek?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. hafta maçında İskoçya ekibi Celtic ile 10 Aralık Perşembe günü oynayacağı maçın hakemleri belli oldu.
Fenerbahçe-Celtic maçını kim yönetecek? 0 Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. hafta maçında İskoçya ekibi Celtic ile 10 Aralık Perşembe günü oynayacağı maçın hakemleri belli oldu.
Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Belçika Futbol Federasyonundan Serge Gumienny yönetecek. Gumienny'nin yardımcılıklarını Jimmy Cremens ve Thibaud Nijssen yapacak. Maçın dördüncü hakemi Dirk Gilon olacak. Müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Bart Vertenten ve Wim Smet.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Özel Harekat, Necip Camuşcu, ankara üniversitesi lokali, akçakoca noter, osman şahin bozkırda vivaldi, tsubasa final maçı şifresi, kayseri istasyon caddesi vodafone, demet akalın ibrahim kutluay, istanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi gastroenteroloji bölümü, erciyes üniversitesi tıp fakültesi hakan çetinsaya iyi klinik uygulama merkezi, lale soğanı ankara, sana ihtiyacım var, istiklal caddesi vintage, gribal enfeksiyon ve alerji, simit ustası, muhammed mursi döneminde mısır dış politikası, heyelan riski olan bir yere yerleşmek zorunda kalsak,