Çarşamba15.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
20 Mart 2015 - 13:54:11

Fatih Kumkapı'da bina çöktü

Fatih'te tadilata alınan 3 katlı metruk binanın bir bölümünde çökme meydana geldi. Olay sırasında binada ve çevresinde kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.
Fatih Kumkapı'da bina çöktü 0 Fatih'te tadilata alınan 3 katlı metruk binanın bir bölümünde çökme meydana geldi. Olay sırasında binada ve çevresinde kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi.
Olay, saat 10.30 sıralarına Kumkapı Mollataşı Caddesi üzerinde yer alan metruk bir binada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bakım için tadilata alınan 3 katlı bir bina da henüz bilinmeyen bin nedenle kısmı çökme meydana geldi. Olay sırasında bina da ve çevresinde kimsenin bulunmaması olası bir facianın önüne geçti. Çökme nedeniyle sokak geçici süreyle ulaşıma kapandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yola savrulan beton mololoz yığınını sokaktan temizledi. Yapılan çalışmaların ardından sokak yeniden ulaşıma açıldı.
Olayın ardından bölgeye gelen Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de konuyla ilgili inceleme başlattı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Fatih Kumkapı'da bina çöktü Fatih Kumkapı'da bina çöktü Fatih Kumkapı'da bina çöktü

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bülent Yıldırım, Kadıköy Acıbadem Hastanesi, olimpiyat stadı çıkış, juventus instagram, bucaspor marşı, osmanlı imparatorluğu yıkılış dönemi, kürtler ülkücüleri dövdü, otel odası, domuz gribi reklamı, kirpi şair, bahçeli yeni yıl mesajı, maliye bakanlığı çalışanları, sabah namazı vakti london, özlem kaya vikipedi, altay tankı güney kore, çiçek ızgara varyap, saray mahallesi küçüksu caddesi sokullu sokak ümraniye,