Cuma29.03.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - SAKARYA
11 Aralık 2015 - 13:49:11

Erdoğan Ailesi'nin 5. torunu dün akşam dünyaya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, beşinci toruna kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.
Erdoğan Ailesi'nin 5. torunu dün akşam dünyaya geldi 0 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, beşinci toruna kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.
Enerji Bakanı Berat Albayrak ve Esra Albayrak çiftinin erkek çocuğu dün gece İstanbul'da dünyaya geldi. Erdoğan ailesi beşinci torun sevinci yaşarken, Berat ve Esra Albayrak çiftinin dünyaya gelen bebeklerinin Ahmet Akif (10) ve Mahinur adlı iki kardeşi bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diğer iki torunu ise Bilal ve Reyyan Erdoğan'ın çocukları olan Ömer Tayyip (9) ve Ali Tahir (2).

"ÇOK MUTLUYUZ"
Emine Erdoğan, Sakarya'da katıldığı program çıkışında erkek torununun olmasından dolayı "Hayırlı olsun, Allah herkese nasip etisin. Çok mutluyuz" dedi.
Berat ve Esra Albayrak çiftinin dünyaya gelen bebeklerinin, Ahmet Akif (10) ve Mahinur (6) adlı iki kardeşi bulunuyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Erdoğan Ailesi'nin 5. torunu dün akşam dünyaya geldi Erdoğan Ailesi'nin 5. torunu dün akşam dünyaya geldi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bekir Karataş, Selanik Bulvarı, seyhan sapmaz, kale tur, kocaeli üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi randevu, cemil çiçek görevleri, hastalık nedenleri, eyüp belediyesi canlı nikah, fenerbahçe ülker olympiakos canlı, marmara adası avukatları, lionel messi oğlu, ahmet altan fazıl say, okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi iş başvurusu, iskenderun arsuz, astana valisi, marmara üniversitesi vakfi özel academic hospital, çanakkale yenice haber,