Pazartesi17.06.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - KAYSERİ
01 Nisan 2015 - 09:48:13

Enerji Bakanı Taner Yıldız istifa etti şakası

Kayseri'deki yerel gazete Deniz Postası, bu günkü sayısında okuyucularına 1 Nisan şakası yaptı. Gazete, Bakan Yıldız'ın yaşanan elektrik kesintisi sonrasında istifa ettiğini yazdı.
Enerji Bakanı Taner Yıldız istifa etti şakası 0 Kayseri'deki yerel gazete Deniz Postası, bu günkü sayısında okuyucularına 1 Nisan şakası yaptı. Gazete, Bakan Yıldız'ın yaşanan elektrik kesintisi sonrasında istifa ettiğini yazdı.
Deniz Postası gazetesi, bugünkü sayısında okuyucularına 1 Nisan şakası yaptı. Gazete, dün yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın özür dileyerek istifa ettiğini yazdı. Yazılan haberin en altında ise "Tabii bu haber 1 Nisan haberidir" yazısı yer aldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Edirne İl Müftüsü, Küçük Sarsala koyları, alaturka akdere, fatma yıldırım çanakkale, dündar kılıç tarık akan, kabil şehri nerededir, şam şehri, android işletim sistemi hatası, elektrikli araçlar hep aynı enerji kaynaklarını kullanırlar, danıştay ne kadar sürede karar verir, izmir otogar, monaco f1, sözcü gazetesi iletişim, şahin sucukları logo, platin saat, yavuz döküm sanayi manisa, marmaris devlet hastanesi tel,