Çarşamba15.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
26 Mart 2015 - 10:50:24

Diriliş Ertuğrul dizisinde Muhyiddin İbni Arabi'den beddua kıssası

Diriliş Ertuğrul'un dün akşamki bölümünde Muhyiddin İbni Arabi'nin beddua kıssası, büyük ilgi çekti.
Diriliş Ertuğrul dizisinde Muhyiddin İbni Arabi'den beddua kıssası 0 Diriliş Ertuğrul'un dün akşamki bölümünde Muhyiddin İbni Arabi'nin beddua kıssası, büyük ilgi çekti.
TRT'nin en sevilen dizilerinden biri olan Diriliş: Ertuğrul dün gece yeni bölümüyle ekranlara geldi. Zaman zaman kıssalara yer veren dizi bunlara bir yenisini daha ekledi. Arabi'nin anlattığı kıssada Müslüman'ın Müslüma'na zulmetmeyeceği, kafirlere bile beddua edilmemesi öğütlendi. Arabi, Hz. Peygamberin 70 genci tebliğ için gönderdiği ve o gençlerin tamamının şehit olduğunu öğrendiği zamanki duruşunu anlattı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Cumhuriyet Caddesi, Kulüpler Birliği Vakfı, nepentes todos contra todos, suudi arabistan kralı abdullah bin abdülaziz serveti, beyazıt mahallesi kartal sokak, humus cengelkoy, halkların demokratik partisi resmi sitesi, orman yangını hakkında haberler, samsun gazi devlet hastanesi telefon numarası, hakan arıkan boyu, şehitlik karakolu urfa, seferihisar otel fiyatları, zeynep dilek doğan, gülben ergen şeyda coşkun, haliç çevre, behram şah sarayında yedi prenses, erzurum iş ilanları,