Pazar29.06.2025
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
03 Ekim 2015 - 22:23:46

Devlet Bahçeli'den koalisyon açıklaması: HDP hariç...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Kasım seçimlerinde de 7 Haziran'dakine benzer bir durum ortaya çıkarsa HDP hariç her partiyle koalisyona açık olduklarını söyledi.
Devlet Bahçeli'den koalisyon açıklaması: HDP hariç... 0 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Kasım seçimlerinde de 7 Haziran'dakine benzer bir durum ortaya çıkarsa HDP hariç her partiyle koalisyona açık olduklarını söyledi.
MHP'nin seçim beyannamesini açıklayan Bahçeli, iktidar olmaları durumunda asgari ücreti bin 400 liraya çıkaracaklarını, her aileden bir kişiye iş, iş bulana kadar da 700 lira vereceklerini, 40 bini şubat ayında olmak üzere 120 bin öğretmen atayacaklarını, cemevlerine devlet yardımı yapılacağını kaydetti.
HDP hariç her partiyle koalisyona açık olduklarını anlatan MHP lideri, "1 Kasım'ın aşağı yukarı 7 Haziran'ın tekrarı olması halinde hiç kimse kaygılanmasın. Böyle bir durum karşısında MHP, PKK uzantısı HDP'nin dışındaki her parti ile 4 ilkesi saklı kalmak kaydıyla iktidar kurmaya ve iktidar olmaya hazırdır. Bunu da şimdiden ilan etmektedir. Türkiye'nin üst üste 1 Kasımlar yaşamaması için biz sorumluluğa varız" diye konuştu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Devlet Bahçeli'den koalisyon açıklaması: HDP hariç... Devlet Bahçeli'den koalisyon açıklaması: HDP hariç...

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kandıra, tifo, kağıthane gazetesi, galatasaray maçı pazar günü, sultangazi oto kiralama, seta reklam antakya, cuma namazı müezzinlik nasıl yapılır, me sobran las palabras, hasan şaş inamoto, santiago pilgrimage, izmir emniyet müdürlüğü terörle mücadele şube müdürlüğü, aselsan elektronik san. ve tic. a.ş, sağlık bakanlığı personel alımı ne zaman, iç güvenlik paketi ne zaman görüşülecek, yakutiye belediyesi evlendirme, çermik ezan vakitleri, eğitim bilimleri yüksek lisans başvuruları,