Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DENİZLİ
14 Mayıs 2015 - 11:04:30

Denizli'de zehirlenmelerin sebebi

Denizli'nin bazı bölgelerinde vatandaşların kusma, mide bulantısı ve ishal gibi şikayetlerle hastanelere başvurması ile ilgili Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nden açıklama geldi.
Denizli'de zehirlenmelerin sebebi 0 Denizli'nin bazı bölgelerinde vatandaşların kusma, mide bulantısı ve ishal gibi şikayetlerle hastanelere başvurması ile ilgili Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nden açıklama geldi.
PAÜ Hastanesi Merkez Müdürlüğü Acil Servis'te yaşanan yoğunluk hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Hastanemiz acil servisine bulantı, kusma, ishal şikayetleriyle başvuran hasta sayısında artış görülmüştür. Hastaların öyküsü ve semptomları değerlendirildiğinde gıda kaynaklı bir enfeksiyon olabileceği düşünülmektedir. Yapılan ön değerlendirmede yemeklerini kampüs içi ve dışında farklı yerlerde yemiş olan hastaların olduğu tespit edilmiştir. Olası kaynağı belirlemek üzere çeşitli örnekler alınarak ilgili laboratuvarlara gönderilmiştir. Şu an itibariyle hastanede yatarak tedavi olmayı gerektiren bir vakamız bulunmamaktır. Gelen laboratuvar sonuçlarına göre kesin nedenlerle ilgili ayrıca açıklama yapılacaktır" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

dinlenme tesisi, KAHRAMANMARAŞ, çerez yeme oyunları, ümit kocasakal türban, benzin fiyatları yıl yıl, hamur işleri tarifi, adana büyükşehir belediye başkanı aytaç durak, bergüzar korel özgeçmişi, mehmet müezzinoğlu ne doktoru, belgrad müzeleri, yıldız teknik üniversitesi formasyon otomasyon, latin müzikleri özellikleri, ulu cami adres, turgutlu 300 yataklı devlet hastanesi, mehmet akif inan hastanesi urfa, bahçeşehir üniversitesi myo, kos adası kiralık evler,