Pazar19.05.2024
HABERLER - KÜLTÜR-SANAT - TÜRKİYE - ANKARA
03 Nisan 2015 - 09:06:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayahan'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, usta sanatçı Kayahan'ın vefatı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Şarkıları ve sesiyle, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Kayahan, Türk pop müziğinin gelişiminde önemli rol oynamış, derin izler bırakmıştır" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayahan'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı 0 Cumhurbaşkanı Erdoğan, usta sanatçı Kayahan'ın vefatı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Şarkıları ve sesiyle, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Kayahan, Türk pop müziğinin gelişiminde önemli rol oynamış, derin izler bırakmıştır" dedi.
Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı şöyle:
"Türk pop müziğinin saygıdeğer ismi, besteci ve söz yazarı Kayahan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Şarkıları ve sesiyle, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Kayahan, Türk pop müziğinin gelişiminde önemli rol oynamış, derin izler bırakmıştır. Eserleriyle yaşamaya devam edecek olan merhum sanatçımız, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Kıymetli sanatçımız Kayahan'a Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum."
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

canlı bomba saldırısı, MALMÖ, bodrum devlet hastanesi randevu alma diş, arnavutköy online randevu, islam kalkınma bankası destekleri, gümüşhane üniversitesi celalettin vatandaş, sahil güvenlik komutanlığı rize, ülkemizde sağlık sorunları bulunan insanlar için ne tür çalışmalar yapılmaktadır, çukurova cam adana, bezirhane köyü, kuduz müşahede formu, bakanlar kurulu nasıl toplanır, akdeniz üniversitesi alanya, abdullah gül gençliği, başkale ılıcak ilkokulu, gönen ziraat odası telefon, selçuk inan letonya,