Cuma31.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞIRNAK
24 Kasım 2015 - 18:04:30

Cizre'de şehit düşen komiserin Umut Tunçay olduğu belirtildi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit olan komiserin adı belirlendi. Komiserin teröristler tarafından kanas ile açılan ateşle şehit olduğu öğrenildi.
Cizre'de şehit düşen komiserin Umut Tunçay olduğu belirtildi 0 Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerin saldırısında şehit olan komiserin adı belirlendi. Komiserin teröristler tarafından kanas ile açılan ateşle şehit olduğu öğrenildi.
Cizre'nin Yafes Mahallesi Yeni Çevre Yolu'nda bulunan Hayati Bilgin Jandarma Sınır Karakolu'nun etrafına yapılan beton bariyerler nedeniyle çevrede güvenlik önlemi alan polis ekiplerine teröristler tarafından ara sokaklardan uzun namlulu silahlarla ateş açılmasıyla yaralanan komiser ve kaldırıldığı İlçe Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere karşı şehit olan komiserin adı belirlendi. Saldırıda komiser Umut Tunçay'ın şehit olduğu belirtildi.
Öte yandan, şehit komiserin teröristler tarafından kanas ile açılan ateşle vurulduğu da öğrenildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Tommy Krangh, Kendall Jenner, gelinlik çeviri, taylan güner nişan, samatya devlet hastanesi açık adresi, faruk çelik ne zaman bakan oldu, etiyopya resmi dini, türkiye odalar ve borsalar birliği seçim yönetmeliği, çanakkale deniz savaşı vikipedi, osram led aydınlatma ürünleri, denizli devlet hastanesi dermatoloji randevu alma, traktör kepçesi, bangkok otelleri fiyatları, bedir makina, serenay aktaş rövaşata, fatih ürek ayağını öptürdü, şehitler abidesi ile ilgili yazı,