Perşembe25.04.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
26 Kasım 2015 - 09:13:00

Cem Yılmaz'ın yeni filminden 'Neyleyek'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ali Baba ve 7 Cüceler filminin Azerice şarkısını filmin oyuncuları ile birlikte periscope canlı yayınında söyledi. Yılmaz aynı oyuncularla film yaptığı eleştirilerine de atıfta bulunarak, "Yine aynı adamlar" esprisi yaptı.
Cem Yılmaz'ın yeni filminden 'Neyleyek' 0 Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Ali Baba ve 7 Cüceler filminin Azerice şarkısını filmin oyuncuları ile birlikte periscope canlı yayınında söyledi. Yılmaz aynı oyuncularla film yaptığı eleştirilerine de atıfta bulunarak, "Yine aynı adamlar" esprisi yaptı.
Cem Yılmaz ve Zafer Algöz'ün başrollerini paylaştığı Ali Baba ve 7 Cüceler filminin Azerice şarkısı "Neyleyek" filmi izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Cem Yılmaz, bugün filmde oynayan oyuncu arkadaşlar Zafer Algöz, Can Yılmaz, şarkıyı seslendiren İrade İbrahimova, oyuncu arkadaşları Ozan Güven ve Özkan Uğurla birlikte şarkıyı seslendirdi. Kendi ofisinde bir toplantı masasının başında şarkı söyleyen Yılmaz, o anları periscope yayınıyla paylaştı. Yılmaz, "Bugün ofisimizde irade İbrahimova ile birlikte şarkımızı söyleyeceğiz" dedi. Ünlü komedyen, her filminde aynı oyuncuları oynattığı yönündeki eleştirilere de atıfta bulunmayı ihmal etmedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Cem Yılmaz'ın yeni filminden 'Neyleyek' Cem Yılmaz'ın yeni filminden 'Neyleyek'

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kayapa Rahvan At Yarışları, Günay Güveç, sirtaki ingilizce, veteriner medikal, riyad line, sağlıkta dönüşüm programı kapsamında neler var, beşir atalay demokratikleşme paketi, hacı bektaş veli eserleri, iran takvimi, t3 yağ yakımı, maddi hasarlı trafik kazası tazminat davası, şahin sucukları konya bayi, cem yılmaz ekşi, bebe yağı, internet sitesi önerileri, yarım altın bilezik, ak parti şile,