HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BURSA
25 Haziran 2015 - 17:43:35
Bursa Nilüfer'de inşaat çöktü
Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir inşaatta meydana gelen göçükte iki işçi yaralandı. Yaralılardan birisi ekipler tarafından kısa sürede kurtarılırken, göçük altında kalan diğer işçi de yarım saatlik çalışmanın ardından hastaneye kaldırıldı.

0
Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde bir inşaatta meydana gelen göçükte iki işçi yaralandı. Yaralılardan birisi ekipler tarafından kısa sürede kurtarılırken, göçük altında kalan diğer işçi de yarım saatlik çalışmanın ardından hastaneye kaldırıldı.
Alınan bilgiye göre, Beşevler Yıldırım Caddesi'nde bir inşaata beton dökerken göçük meydana geldi. İşçilerden birisi kısa sürede yaralı olarak kurtarıldı. Ancak kalıp, köpük ve demirlerin altnda kalan diğer işçi ise ağır yaralandı. Göçük altındaki işçiyi kurtarmak için AFAD, UMKE, Bursa Büyükşehir Belediye İtfaiye Ekipleri ve Nilüfer Arama Kurtarma ekipleri seferber oldu. Olay yerine vinç çağrıldı. Vinç yardımıyla demir yığınlar kaldırıldı. Yarım saatlik çalışmayla ağır yaralı işçi de ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.
Polis ve AFAD ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattılar.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
NASA,
Yarımada köyü,
hastane nace kodu,
mısır zararlımı,
yaşar büyükanıt nerelidir,
adana adliyesi yeni bina,
ali erkan şahin,
istanbul üniversitesi cerrahpaşa tıp fakültesi bursları,
nihat doğan japon balığı,
ece temelkuran rojava,
erdem beyazıt cahit zarifoğlu,
deccal haberi,
hamza yerlikaya güreş federasyonu,
şili başkanlık sistemi,
kürek basit makine,
sarayburnu çay bahçesi harita,
demir çelik anadolu lisesi iskenderun,