Pazartesi20.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - MUĞLA
04 Mayıs 2015 - 14:02:56

Bodrum Paşatarlası Plajında turistlerin selfie çılgınlığı

Bodrum'da selfie yapan turistler, ilginç görüntüler oluşturuyor.
Bodrum Paşatarlası Plajında turistlerin selfie çılgınlığı 0 Bodrum'da selfie yapan turistler, ilginç görüntüler oluşturuyor.
Bodrum Kumbahçe Mahallesi Paşatarlası Plajı'nda denize giren bir turist, selfie çubuğu taktığı fotoğraf makinasıyla birlikte bir çok açıdan selfie çekti. Deniz kenarına gelen arkadaşlarını da arkasına alan turist onları da kadrajına katarak selfie çekmeye devam etti.
Hafta sonu Bodrum'da düzenlenen Global Run ve Deniz Kanosu Bahar Kupası yarışlarında da bir çok sporcu selfie çubuklarıyla birlikte yaptıkları çekimlerle ilginç görüntüler oluşturdu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Bodrum Paşatarlası Plajında turistlerin selfie çılgınlığı Bodrum Paşatarlası Plajında turistlerin selfie çılgınlığı Bodrum Paşatarlası Plajında turistlerin selfie çılgınlığı Bodrum Paşatarlası Plajında turistlerin selfie çılgınlığı

Yorum Yaz:



Aramalar:

kırmızı pul biber, Vişnelik, pınarbaşı çorlu, çanakkale deniz savaşı tarihi, burak yılmaz doğum günü, valilik duyuru, hürriyet mahallesi çamlıca sokak no.2 güneşli bağcılar - istanbul, mali müşavir geliri, bursa gölyazı köyü kahvaltı, istasyon mahallesi hikmet özer caddesi harita, bafra liseleri, özcan ışıklar silivri, adana büyükşehir belediyesi tiyatro salonu, çaykur vergi numarası, riyad yapı fuarı, afyon kocatepe üniversitesi puanı, ercan topaca iletişim,