Pazartesi20.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - BİTLİS
03 Aralık 2015 - 11:16:55

Bitlis’te okullar tatil mi? Kar nedeniyle Bitlis'in bazı ilçelerinde okullar tatil edildi

Bitlis'te dün akşamdan beri yağan kar nedeniyle okullar bir gün süreyle tatil edildi.
Bitlis’te okullar tatil mi? Kar nedeniyle Bitlis'in bazı ilçelerinde okullar tatil edildi 0 Bitlis'te dün akşamdan beri yağan kar nedeniyle okullar bir gün süreyle tatil edildi.
Valilikten yapılan açıklamada, kent merkezi ve ilçelerde kar yağışının etkili olduğu belirtildi. Öğrencilerin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için Bitlis merkez, Tatvan, Mutki ve Güroymak ilçeleri ile bağlı köylerde okulların bir gün tatil edildiği kaydedildi.
Öte yandan, kar yağışı nedeniyle gerek İl Özel İdaresi gerek Bitlis Belediyesi gerekse Karayolları ekipleri, yolları kardan temizleme çalışmaları yapıyorlar.
Kar kalınlığının yarım metreyi geçtiği kentte, çok sayıda köy yolu ise ulaşıma kapandı.

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kızılkaya, Samsun Emniyet Müdürlüğü, hasan salih çelik, mehmet akif ersoy ortaokulu eyüp, kürtçe bende seni seviyorum, pakistan yapımı filmler, serdar ortaç çatal, büyükçekmece belediyesi işyeri ruhsatı, bölgesel zayıflama diyet, akhisar belediyespor çağdaş, torba yasa zararları, hatboyu caddesi tuzla, sporcu destek ürünleri, ılgaz dağı şarkısı, çatak kaplıcası, yıldız teknik üniversitesi numarası, 28 şubat yıldız tilbe,