Pazartesi20.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - VAN
07 Aralık 2015 - 08:13:43

Beşiktaş taraftarından Vodafone Arena'ya gururlandıran destek

Van'da bir Beşiktaş taraftarı, 5 aydır harçlığından topladığı parayı Vodafon Arena Stadı'nın yapılması için Başkan Fikret Orman'a gönderdi.
Beşiktaş taraftarından Vodafone Arena'ya gururlandıran destek 0 Van'da bir Beşiktaş taraftarı, 5 aydır harçlığından topladığı parayı Vodafon Arena Stadı'nın yapılması için Başkan Fikret Orman'a gönderdi.
Van Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş arasından oynanan Kadınlar 2. Lig mücadelesi öncesinde Vodafone Arena'nın yapımında kullanılması için biriktirdiği harçlıklarını İdari Yönetici Menajer Nergis Soyer'e teslim eden Bahacan Sağdinç, duygulu anlar yaşadı. Beşiktaş stadının bir an önce yapılması için bir taraftar olarak destek olmak istediğini ve bu nedenle aylardır harçlıklarını biriktirdiğini belirten Bahacan Sağdinç, "Yeni stadımızın kurulması için harçlıklarımı topladım. Az da olsa Arena'mıza katkısı olduğu için gurur duyuyorum. Buradan Sayın Başkanımızın ellerinden öpüyor, takımımıza başarılar diliyorum. İnşallah sezon iyi geçer ve şampiyon oluruz" dedi.
Emaneti teslim alan İdari Yönetici Menajer Nergis Soyer ise, "Böyle bir şeyi düşünmen bile bizim için gurur verici bir durum. Şu anda çok duygulandım. Teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Teknik Sorumlu Mutlucan Zavotçu da, "Bunlar bizi gururlandıran, onurlandıran şeyler. Beşiktaş'ın halkın takımı olduğunu, Beşiktaş taraftarının nasıl kenetlendiğini gösteriyor. Çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Beşiktaş taraftarından Vodafone Arena'ya gururlandıran destek Beşiktaş taraftarından Vodafone Arena'ya gururlandıran destek Beşiktaş taraftarından Vodafone Arena'ya gururlandıran destek

Yorum Yaz:



Aramalar:

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü, siyaset, edinho santa cruz musicas, melihat gülses akşam oldu yine bastı kareler, yatağan ülkü ocakları, finansbank genel yetenek sınav soruları, bengü ışık, fidan lahmacun gaziler, yaz saati uygulaması sona eriyor, eğitim ve araştırma hastanesi sakarya, yan hakem arkasindan yapilanlari görme, nilüfer nüfus müdürlüğü, hoşköy bağbozumu, tefenni elit kuaför, aksaray japon pazarı, mustafa toprak vali, ali aydın uşak,