Pazartesi20.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
21 Temmuz 2015 - 12:07:46

Beşiktaş'ta polis alarma geçti

Beşiktaş'ta şüpheli bir şey gömüldüğü ihbarını alan polis harekete geçti. Uzman ekipler tarafından ağaçlık alanda yapılan kazıdan köpek ölüsü çıktı.
Beşiktaş'ta polis alarma geçti 0 Beşiktaş'ta şüpheli bir şey gömüldüğü ihbarını alan polis harekete geçti. Uzman ekipler tarafından ağaçlık alanda yapılan kazıdan köpek ölüsü çıktı.
Olay, Beşiktaş Etiler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahalle sakinleri polisi arayarak, "Sabah saatlerinde iki kişi boş ağaçlık alana şüpheli bir şekilde bir şeyler gömdüler" şeklinde ihbarda bulundu. İhbarı alan polis harekete geçti. Kısa sürede belirtilen adrese ulaşan uzman ekipler etrafı taşlarla çevrili olan yeri kazmaya başladı. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucu toprağa gömülen şeyin bir köpek ölüsü olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine polis ekipleri kazdıkları yeri kapatarak olay yerinden ayrıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Beşiktaş'ta polis alarma geçti Beşiktaş'ta polis alarma geçti Beşiktaş'ta polis alarma geçti

Yorum Yaz:



Aramalar:

Şaban Çabuk, Sibel Can, vakıflar genel müdürlüğü dul maaşı, ankara emniyet müdürlüğü istihbarat daire başkanlığı, maddi hasarlı trafik kazası kanunu, buğday çorbası oktay usta, sibel kekilli ölüm, eğitim bilimleri öyp şartları, her sanat eseri sanatçısını pek çok yönüyle temsil eder, saanen keçi fiyatları denizli, haramidere sanayi sitesi beylikdüzü, çukurca imam hatip ortaokulu, çerkezköy gazi mustafa kemal paşa mahallesi satılık daire, selahattin demirtaş otobiyografi, toma önünde duran kadın, osmaniye dolu yağışı, sultangazi belediyesi başkan yardımcısı,