Cuma29.03.2024
HABERLER - EKONOMİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
25 Kasım 2015 - 16:28:04

Benzine zam: 95 oktan benzinin litre fiyatı 4,39 lira oldu

Brent petrolde ve dolarda yaşanan yükseliş, benzin fiyatlarına zam olarak yansıdı.
Benzine zam: 95 oktan benzinin litre fiyatı 4,39 lira oldu 0 Brent petrolde ve dolarda yaşanan yükseliş, benzin fiyatlarına zam olarak yansıdı.
Türkiye'nin sınır ihlali yapan Rusya'ya ait uçağı düşürmesinin ardından brent petrolde ve dolarda yaşanan yükseliş benzin fiyatlarına zam olarak yansıdı. Geceyarısından itibaren geçerli olacak zam 11 kuruş olarak belirlendi. Yapılan zam sonrasında 95 oktan benzinin litre fiyatı; İstanbul'da ortalama 4,28 liradan 4,39 liraya, Ankara'da ortalama 4,30 liradan 4,41 liraya, İzmir'de ise ortalama 4,29 liradan 4,40 liraya yükselecek.
Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösterebiliyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Tolga Yüce, Muslukçu, alper potuk şerefsiz, hüseyin göçek galatasaray basketbol, diyanet işleri başkanlığı cuma hutbesi istanbul, şamil tayyar nerelidir, lale soğanı satışı ankara, ali nesin lise, ağrı devlet hastanesi ek binası, mekke dönemi, hortum dan korunma yolları, cimnastikte ısınma hareketleri, serkan çağrı ormancı, amerika birleşik devletleri başkenti, uyuşturucu kullanımı zararları, nasreddin hoca öğüt verici fıkraları, çanakkale deniz savaşları özet,