Cumartesi04.05.2024
HABERLER - EĞİTİM - TÜRKİYE - BURSA
08 Nisan 2015 - 17:33:57

Başkanın seçim vaadi döner ayran

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, Akçeşme İlköğretim Okulu'nda sınıf başkanı seçilen öğrenci, bütün arkadaşlarına döner ayran ikram etti.
Başkanın seçim vaadi döner ayran 0 Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, Akçeşme İlköğretim Okulu'nda sınıf başkanı seçilen öğrenci, bütün arkadaşlarına döner ayran ikram etti.
Sınıf başkanı seçilen 1-A sınıfı öğrenicisi Mümin Mert Sağlam, bütün arkadaşlarına döner ve ayran ikram etti. "Okulumu, öğretmenimizi ve arkadaşlarımı çok seviyorum" diyen Sağlam, "Beni sınıf başkanı seçen arkadaşlarıma bir jest yapmak istedim. Kendilerine yemek ısmarlamak istediğimi söyledim. Onlar da döner ve ayran olsun dediler. Bugün vaadimi tuttuğum için çok mutluyum" dedi.
Öğrenciler, sınıf başkanına bu ikramından dolayı teşekkür etti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Başkanın seçim vaadi döner ayran Başkanın seçim vaadi döner ayran

Yorum Yaz:



Aramalar:

kalp hastalıkları, Mahmut Özcan, ermeni soykırımı raporu, almanya konsolosluğu iletişim, uyuşturucu detoksu, torba yasa haberleri, kürtçe kanallar, mehmet oğuz yenidünya ismet özel, şemdinli bal, hamza yerlikaya nerede, bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi kreşi, ali fikri ışık hayatı, ahmet mete vardar kimdir, kuğu gölü bahar yayınları, led ampul satış, mustafa yaman vikipedi, ibrahim şahin kurtlar vadisi,