Çarşamba14.01.2026
HABERLER - ÇEVRE - TÜRKİYE - BARTIN
26 Temmuz 2015 - 08:46:24

Bartın'da arıcılık yapan şahıs arılara çiftetelli ve arabesk dinletiyor

Bartın'da arıcılık işiyle uğraşan bir vatandaş, oyun havası dinlettiği arılarının bal üretiminde artış olduğunu söyledi.
Bartın'da arıcılık yapan şahıs arılara çiftetelli ve arabesk dinletiyor 0 Bartın'da arıcılık işiyle uğraşan bir vatandaş, oyun havası dinlettiği arılarının bal üretiminde artış olduğunu söyledi.
Bartın'ın Hasankadı beldesinde yaşayan ve 15 yıldan beri arıcılık mesleği yapan 45 yaşındaki Bekir Ayaş, arılara sabah akşam çiftetelli ve uzun hava dinlettiğini ifade etti.

"BENİM ARILARIM MÜZİK DİNLEMEYİNCE BAL GETİRMİYOR"
Havaların yağmurlu gitmesi nedeniyle Bartın'da bal sıkıntısı yaşandığını söyleyen Bekir Ayaş, şu ifadeleri kullandı: "15 yıldan beri arıcılık mesleğiyle uğraşıyorum. Bu yıl havalar yine yağmurlu gitti. Yağmurlu gitmesi nedeniyle arılar bal getiremiyor. Sabahları müziğin sesini açtığım zaman arılar balı getiriyor. Benim arılarım şarkı olmayınca, oyun havası dinlemeyince bal getirmiyor."
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Bartın'da arıcılık yapan şahıs arılara çiftetelli ve arabesk dinletiyor Bartın'da arıcılık yapan şahıs arılara çiftetelli ve arabesk dinletiyor Bartın'da arıcılık yapan şahıs arılara çiftetelli ve arabesk dinletiyor Bartın'da arıcılık yapan şahıs arılara çiftetelli ve arabesk dinletiyor Bartın'da arıcılık yapan şahıs arılara çiftetelli ve arabesk dinletiyor

Yorum Yaz:



Aramalar:

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, uyuşturucu ile mücadele, sibel kekilli neden öldü, nizip kılıç oto galeri, manavgat jigolo arayan bayanlar, domain saadet zinciri, fed daker çanta, istanbul valisi email, şişhane avizeciler, makine mühendisi şantiyede ne yapar, etimesgut dominos, esogü rektörlük seçimleri, çerkes yemek tarifleri, maliyeci ne olur, kandil uydurması, toros dağları şiirleri, trabzon limanına vapurlar,