Pazar28.04.2024
HABERLER - ÇEVRE - TÜRKİYE - BARTIN
26 Temmuz 2015 - 08:46:24

Bartın'da arıcılık yapan şahıs arılara çiftetelli ve arabesk dinletiyor

Bartın'da arıcılık işiyle uğraşan bir vatandaş, oyun havası dinlettiği arılarının bal üretiminde artış olduğunu söyledi.
Bartın'da arıcılık yapan şahıs arılara çiftetelli ve arabesk dinletiyor 0 Bartın'da arıcılık işiyle uğraşan bir vatandaş, oyun havası dinlettiği arılarının bal üretiminde artış olduğunu söyledi.
Bartın'ın Hasankadı beldesinde yaşayan ve 15 yıldan beri arıcılık mesleği yapan 45 yaşındaki Bekir Ayaş, arılara sabah akşam çiftetelli ve uzun hava dinlettiğini ifade etti.

"BENİM ARILARIM MÜZİK DİNLEMEYİNCE BAL GETİRMİYOR"
Havaların yağmurlu gitmesi nedeniyle Bartın'da bal sıkıntısı yaşandığını söyleyen Bekir Ayaş, şu ifadeleri kullandı: "15 yıldan beri arıcılık mesleğiyle uğraşıyorum. Bu yıl havalar yine yağmurlu gitti. Yağmurlu gitmesi nedeniyle arılar bal getiremiyor. Sabahları müziğin sesini açtığım zaman arılar balı getiriyor. Benim arılarım şarkı olmayınca, oyun havası dinlemeyince bal getirmiyor."
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Bartın'da arıcılık yapan şahıs arılara çiftetelli ve arabesk dinletiyor Bartın'da arıcılık yapan şahıs arılara çiftetelli ve arabesk dinletiyor Bartın'da arıcılık yapan şahıs arılara çiftetelli ve arabesk dinletiyor Bartın'da arıcılık yapan şahıs arılara çiftetelli ve arabesk dinletiyor Bartın'da arıcılık yapan şahıs arılara çiftetelli ve arabesk dinletiyor

Yorum Yaz:



Aramalar:

2013 Guinness Dünya Rekortmeni, Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı, faiz artışı doları nasıl düşürür, istanbul valisi ismi, kazlıçeşme meydanına gidiş, serdar bilgili projeleri, üsküdar emek mahallesi otobüs, burak özçivit çağatay ulusoy, adnan menderes üniversitesi veteriner fakültesi yatay geçiş, fırtına kokusu, raziel fünye, kemal alemdaroğlu nereli, intihar girişiminde bulunan polis memuru, cercle brugge club brugge maçı ertelendi, kazakça ben ne demek, varşova sözlük, diyanet işleri başkanlığı oruçla ilgili sorular,