Cuma17.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
31 Mart 2015 - 14:29:20

Balyoz davası son durum: Tüm sanıklar beraat etti

Yeniden görülen Balyoz Planı davasında tüm sanıkların beraatine karar verildi.
Balyoz davası son durum: Tüm sanıklar beraat etti 0 Yeniden görülen Balyoz Planı davasında tüm sanıkların beraatine karar verildi.
Anayasa Mahkemesi'nin "hak ihlali yapıldığı" yönünde verdiği kararın ardından "Balyoz Planı" davası, yeniden görüldü. Duruşmada savcı, tüm sanıklar hakkında beraat talep etti. Mahkeme de aralarında eski askerler İbrahim Fırtına, Özden Örnek, Çetin Doğan, Dursun Çiçek ve MHP Milletvekili Engin Alan'ın da olduğu 236 sanığın beraatine karar verdi.
Mahkeme, 'dijital verilerde sahtecilik yapıldığı' iddiasına ilişkin kuvvetli suç şüphesi bulunduğu için ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulmasına da hükmetti.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

İsmail Kutlucan, Dursun Özbek, banka kartları nasıl kapatılır, gebze ensar öğüt sağlık ocağı iletişim, kemik iliği nakli olan varmı, odunpazarı meydanı eskişehir, ferhan şensoy görsel, roketsan ık, yozgat zurnacıları, alsancak devlet hastanesi bölümleri, hortum çekme makinaları, lucescu nereli, yenişehir mahallesi nereye bağlı, gaziantep üniversitesi zumba, gaziantepspor otobüsü, müjdat gezen çok zorlandı, kemerburgaz nereye bağlı,