Pazartesi13.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
12 Temmuz 2015 - 22:12:21

Bahçelievler Kocasinan'da yangın

Bahçelievler'de faaliyet gösteren bir fabrikada çıkan yangın, çevrede korku ve paniğe neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.
Bahçelievler Kocasinan'da yangın 0 Bahçelievler'de faaliyet gösteren bir fabrikada çıkan yangın, çevrede korku ve paniğe neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.
Olay, Kocasinan Merkez Mahallesi Subaşı Sokak üzerinde yer alan tek katlı fabrikada saat 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle işyerinde yangın çıktı. Kısa sürede çatıya ulaşan alevler kontrol altına alınamayınca itfaiye ekiplerinden yardım istendi. İhbar üzerine olay yerine gelen Bakırköy, Bağcılar ve Kocasinan itfaiye ekipleri, kısa sürede alevlere müdahale etti. Yangın yaklaşık 45 dakikalık müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığı yangın çevrede korku ve paniğe neden oldu. Yangın sırasında işyerinde kimsenin bulunmaması, olası bir faciayı önledi.
Alevlerin kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmaları başlatılırken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Enfeksiyon hastalıkları, Red Beard, çankırı refik saydam ilköğretim okulu, bangkok yorumlar, osmanlı imparatorluğu haritaları, müjdat gezen sanat merkezi bakırköy, boğaziçi üniversitesi işletme bölümü puanı, reyhanlı kavalcık köyü, muhsin yazıcıoğlu tumblr, hamza hamzaoğlu uğur demirok, göztepe eğitim ve araştırma hastanesi onkoloji, burhan kuzu düğün, paris louvre müzesi, eren albayrak mevki, nüfus kaydı tespiti, kibariye memleketi, menemen nüfus müdürlüğü,