Pazar28.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ARTVİN
26 Kasım 2015 - 13:28:39

Artvin Hopa'da yakalanan 3 DAEŞ üyesinin eylem hazırlığında olduğu öne sürüldü

3 DAEŞ militanının THY'nın İstanbul-Batum seferini yapan uçakla Gürcistan'ın Batum kentine geldikten sonra karayolu ile geçtikleri Artvin'in Hopa ilçesinde gözaltına alındıkları iddia edildi.
Artvin Hopa'da yakalanan 3 DAEŞ üyesinin eylem hazırlığında olduğu öne sürüldü 0 3 DAEŞ militanının THY'nın İstanbul-Batum seferini yapan uçakla Gürcistan'ın Batum kentine geldikten sonra karayolu ile geçtikleri Artvin'in Hopa ilçesinde gözaltına alındıkları iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre, THY'nın İstanbul-Batum seferini yapan uçakla Gürcistan'ın Batum kentine geldikten sonra karayolu ile Gürcistan-Türkiye sınırını Sarp Sınır Kapısı'ndan geçen ve DAEŞ militanı oldukları belirlenen 3 kişi, bu sabah Hopa Terminali'nde MİT ekipleri tarafından yakalandı. Uyrukları açıklanmayan ve DAEŞ militanı olduğu iddia edilen 3 kişinin eylem hazırlığında olduğu öne sürüldü. Olayla ilgili 3 kişinin sorgusunun sürdüğü bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Olumsuz Davranışları Değiştirme, Kırkgeçit mahallesi, beykoz elmalı köyü haritası, van yüzüncü yıl üniversitesi anestezi bölümü, eskişehirspor maçkolik, lapseki hastanesi, yusuf erdoğan beşiktaş, serkan çağrı efem, spor toto süper lig rövaşata golleri, iphone da numara engelleme, gelibolu jeolojisi, hasan ferit gedik ne oldu, şehitlik faziletleri, airbus a330, pınar karşıyaka fenerbahçe maçı ne zaman, muammer erol hayatı, bedaş hizmet binaları,