Perşembe25.04.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
02 Aralık 2015 - 23:24:40

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan oyuncu oldu

İzlenme rekorları kıran 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin sıkı takipçisi olan Arda Turan, kardeşi Okan Turan'ın da diziye dahil olmasıyla ayrı bir mutluluk yaşadı.
Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan oyuncu oldu 0 İzlenme rekorları kıran 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin sıkı takipçisi olan Arda Turan, kardeşi Okan Turan'ın da diziye dahil olmasıyla ayrı bir mutluluk yaşadı.
Ünlü futbolcu Arda Turan, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynamaya başlayan kardeşi Okan Turan'ın fotoğrafını paylaştı ve altına 'Gurur' notunu düştü. Dizinin sıkı takipçisi olan Arda, geçtiğimiz haftalarda dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşmıştı.
Okan Turan, dizide Şahin Ağa'nın oğlu Reha karakterini canlandırıyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan oyuncu oldu Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan oyuncu oldu

Yorum Yaz:



Aramalar:

İzmit Körfezi'nin gemi trafiği, destekleme ödemeleri, güneysınır nerede, şişli belediye başkanı mustafa sarıgülün özgeçmişi, çekmeköy anafen, subaşı hukuk bürosu bursa, hasan can işcan, toros ısparta, devlet memurları kanunu ek gösterge cetveli, yusuf erdoğan nereli, eskişehir barosu, sahil güvenlik komutanlığı sözleşmeli astsubay alımı, tutulma şafak vakti, grip önlemi, taraf gazetesi oku bugünkü, işsizlik oranı açıklandı, sabah fares,