Salı30.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANKARA
30 Ağustos 2015 - 09:01:29

Anıtkabir'de 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yıl kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yıl kutlamaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanının Anıtkabir'i ziyaretiyle başladı.
Anıtkabir'de 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yıl kutlamaları 0 30 Ağustos Zafer Bayramının 93. yıl kutlamaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanının Anıtkabir'i ziyaretiyle başladı.
Anıtkabir'de düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bakanlar kurulu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, yüksek yargı mensupları ile Ankara Garnizonunda görevli askerler katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı Arslanlı Yol'dan Anıtkabir'e geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet daha sonra Atatürk'ün mozolesine geçti, burada Cumhurbaşkanı Erdoğan Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Misak-ı Milli Kulesi'ne giden Cumhurbaşkanı Erdoğan burada Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Yükseköğretime Geçiş Sınavı, Milliyet Gazetesi, yunuslar tek eşli midir, ankara emniyet müdürlüğü sosyal hizmetler, marmara adası topağaç köyü satılık, feshane kaça kadar açık, diyarbakır gay, kibariye tunay ürek, yolsuzluk soruşturması ekşi, fernando muslera asisti, çanakkale peynir helvası, nabi avcı var arada, korkuteli uzunoluk satılık daire, çanakkale türküsü çıkış hikayesi, mudanya tarihi, burdur şekerspor, sahne arkası sevişme,