Perşembe13.06.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - AMASYA
19 Mart 2015 - 15:18:59

Amasya mobese kazaları

Amasya'da sakar sürücülerin neden olduğu kazalar, MOBESE kameralarına takıldı.
Amasya mobese kazaları 0 Amasya'da sakar sürücülerin neden olduğu kazalar, MOBESE kameralarına takıldı.
Bir kazada düz yolda seyir halinde olan otomobilin sürücüsü yanında ilerleyen motosikletin önüne bir an direksiyonu kırınca motosiklet sürücüsü kendini yerde buldu. Motosiklet sürücüsü o an neye uğradığını şaşırdı.
Diğer bir kazada ise kavşağı geçtikten sonra geri geri manevra yapan kamyonet, o sırada kavşaktan geçen yayayı çarparak yere serdi. Ezilmekten son anda kurtulan yaşlı adamı çevredeki vatandaşlar yerden kaldırdı.
Başka bir görüntüde ise kontrolden çıkan otomobil, refüje çıkıp aydınlatma direğine çarptı. Çarpışma sonucu patlama oluşan direkten çıkan kıvılcımlar havai fişek gibi etrafı aydınlattı. Ardından civardaki aydınlatma lambalarındaki elektriklerde kesilerek kaza yeri karanlığa büründü.
Diğer kazalar ise sürücülerin anlık dikkatsizliklerini gözler önüne serdi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Amasya mobese kazaları Amasya mobese kazaları Amasya mobese kazaları Amasya mobese kazaları

Yorum Yaz:



Aramalar:

Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kaçak yapılaşma, sustalı bıçak arıyorum, van yüzüncü yıl üniversitesi paramedik, bursaspor şike, ıspanya belarus maç sonucu, yemen ulkemi, yenişehir mahallesi reyhan caddesi, ban ki moon images, dha van, kasaplar gıda samsun, biksi dakikada kaç mermi atar, apple randevu, çorlu beşiktaşlılar derneği adresi, igdaş yeni abonelik, nejat işler parmakları, tıbbi malzeme ne demek,