Pazartesi20.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - AĞRI
07 Ağustos 2015 - 11:33:07

Ağrı Dağı özel güvenlik bölgesi olunca HDP'liler canlı kalkan eylemi yaptı

Ağrı Dağı'nın geçici güvenlik bölgesi ilan edilmesinden sonra HDP'li vekillerin de arasında olduğu bir grup 'canlı kalkan' olarak bu bölgeye gitti.
Ağrı Dağı özel güvenlik bölgesi olunca HDP'liler canlı kalkan eylemi yaptı 0 Ağrı Dağı'nın geçici güvenlik bölgesi ilan edilmesinden sonra HDP'li vekillerin de arasında olduğu bir grup 'canlı kalkan' olarak bu bölgeye gitti.
Aralarında HDP Ağrı Milletvekili Mehmet Emin İlhan, Iğdır Milletvekilleri Kıznaz Türkali ve Mehmet Emin Adıyaman, Doğubayazıt Belediyesi Eş Başkanı Rohat Özbay, Iğdır Belediyasi eş başkanları, Tuzluca Belediyesi eş başkanları, HDP yöneticileri ve birçok vatandaş 'Canlı Kalkan' olmak üzere Ağrı Dağı'na gittiler.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Ağrı Dağı özel güvenlik bölgesi olunca HDP'liler canlı kalkan eylemi yaptı Ağrı Dağı özel güvenlik bölgesi olunca HDP'liler canlı kalkan eylemi yaptı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Prof. Dr. Canan Karatay, Çarşamba, mermer fabrikası, üsküdar belediye başkanı hangi partiden seçildi, vasip şahin şarkıları, küsuf namazı vakti, buğday çorbası üzüm hoşafı, berkin elvan pankartı, hayvanlar alemi çiftleşmesi, lozan üniversitesi eğitim dili, çerkezköy uzunköprü köftecisi, adalet bakanı öldü, ermenistan radyoları, sporcu protein tozu ne işe yarar, arapça jale, çanakkale zaferi özet, tansel öngel hangi takımı tutuyor,