Cuma17.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
10 Ağustos 2015 - 11:23:01

ABD konsolosluğu ne zaman açılacak?

Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Konsolosluğu, düzenlenen saldırının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Konsolosluğu ikinci bir duyuruya kadar kapalı kalacağı açıklandı.
ABD konsolosluğu ne zaman açılacak? 0 Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Konsolosluğu, düzenlenen saldırının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Konsolosluğu ikinci bir duyuruya kadar kapalı kalacağı açıklandı.
Amerika Birleşik Devletleri(ABD) İstanbul Konsolosluğu yakınlarında bu sabah gerçekleştirilen saldırının ardından, Konsolosluk Twitter Hesabından açıklama yaptı. Yapılan açıklamada bir sonraki duyuruya kadar konsolosluğun kapalı olacağı duyuruldu. Yapılan açıklamanın tamamında ise şu ifadelere yer verildi: "Bu sabah İstanbul'daki ABD Başkonsolosluğu yakınlarında yaşanan olaydan dolayı bir sonraki duyuruya kadar konsolosluk kapalı kalacaktır.Olay ile ilgili soruşturmada Türk yetkilileri ile birlikte çalışılıyor" dedi.
(İHA)

Yorum Yaz:


Yorumlar:

serdarbenim randevum ayın ağutos 13 te bu olaydan sonra ne yapabiliriz11 Ağustos 2015 - 21:18:16

Aramalar:

Germencik Otoban, MİLANO, euro bölgesi vikipedi, ferizli traktör kazası, kemalpaşa işkur, arapça joygame, bingöl nasıl bir yer, çatak yaylası nerede, ahmet altan firavun, eminönü telefon satan yerler, büşra ve kübra sönmezışık kıyafetleri, serenay aktaş papatyalar, libya fransa, kumluca ikinci el araba, sincan halı saha futbol turnuvası, kazakistan u18, cebeci jant lastik bağcılar güngören,