Cuma17.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
29 Nisan 2015 - 14:08:56

1 Mayıs'ta metro çalışıyor mu?

İstanbul'da 1 Mayıs Cuma günü Levent-Yenikapı metro seferleri ile Kabataş-Taksim arasındaki füniküler seferleri yapılmayacak.
1 Mayıs'ta metro çalışıyor mu? 0 İstanbul'da 1 Mayıs Cuma günü Levent-Yenikapı metro seferleri ile Kabataş-Taksim arasındaki füniküler seferleri yapılmayacak.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), metro istasyonlarına astığı yazı ile 1 Mayıs'ta bazı metro seferlerinin yapılamayacağını duyurdu. İstasyonlara asılan duyuru yazısında ikinci bir bildirime kadar Levent-Yenikapı metro seferleri ile Kabataş-Taksim arasındaki füniküler seferlerinin yapılmayacağı bildirildi.
Bazı vatandaşlar duruma tepki gösterirken, bazı vatandaşlar ise 1 Mayıs günü için böyle bir uygulamanın gerekli olduğunu söyledi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

1 Mayıs'ta metro çalışıyor mu? 1 Mayıs'ta metro çalışıyor mu? 1 Mayıs'ta metro çalışıyor mu?

Yorum Yaz:



Aramalar:

Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri, Çanakkale Valiliği, antika arabalar vosvogen, kemah melikşah türbesi, sakız adası hangi ülkenin, demokrasi risalesi, pervin buldan kimdir, saruhanlı ezan saatleri, sakarya yol durumu, motosiklet kaskı, hakkari valilik binası, emine ülker tarhan siz lüzumsuz ampulsüz, nasreddin hoca okuma seti, bağlama oyunu oyna, derviş eroğlu nikah salonu feriköy, şarköy üzüm çeşitleri, zeliha berksoy ekşi,