Cuma10.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - YOZGAT
07 Aralık 2015 - 14:05:44

Yozgat'ta egzoz dumanından zehirlenen Duhan ve Yunus son yolculuklarına uğurlandı

Yozgat'ta dükkanda soğuktan korunmak için çalıştırdıkları otomobilin egzoz dumanından zehirlenerek hayatını kaybeden 19 yaşındaki Duhan ve Yunus isimli iki arkadaş gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.
Yozgat'ta egzoz dumanından zehirlenen Duhan ve Yunus son yolculuklarına uğurlandı 0 Yozgat'ta dükkanda soğuktan korunmak için çalıştırdıkları otomobilin egzoz dumanından zehirlenerek hayatını kaybeden 19 yaşındaki Duhan ve Yunus isimli iki arkadaş gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.
Egzoz gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Duhan Çiftçi (19) ve Yunus Kılıç'ın (19) cenazeleri bugün Ankara Adli Tıp Kurumundan alınarak Yozgat'a getirildi. Çok samimi olan iki arkadaşın tabutları Çapanoğlu Büyük Camine yan yana kondu. Yunus Kılıç'ın tabutunun üzerine çok sevdiği takım Galatasaray'ın forması örtüldü. Duhan ve Yunus, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Duhan, Sarıtopraklık Mezarlığına, Yunus ise Başıbüyüklü köyü mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazı sonrası Duhan'ın babası Adem Çiftçi oğlunun tabutuna sarılarak ağladı.
Cenaze namazına, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, gençlerin arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Yozgat'ta egzoz dumanından zehirlenen Duhan ve Yunus son yolculuklarına uğurlandı Yozgat'ta egzoz dumanından zehirlenen Duhan ve Yunus son yolculuklarına uğurlandı Yozgat'ta egzoz dumanından zehirlenen Duhan ve Yunus son yolculuklarına uğurlandı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Başakpınar, şehit düşen futbolcuların isimleri, birinci dünya savaşı itilaf devletleri, kayserispor eski teknik direktörleri, bekir coşkun dünkü yazısı, mehmet erdem mersin, kadıköy yerfıstığı, yunuslar polis, sivas numune hastanesi nöroloji doktorları, oğuz haksever kılıçdaroğlu, internet tarayıcısı yok, norveç zengin mi, hayvan barınağı antakya, bahri inceçam, nabi avcı kökeni, tacettin dergahı ankara adres, ısparta namaz vakitleri diyanet,