Cumartesi04.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
27 Temmuz 2015 - 21:22:29

Vodafone Arena kazası ile ilgili açıklama

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena inşaatında yaşanan kazayla ilgili açıklama yaptı.
Vodafone Arena kazası ile ilgili açıklama 0 Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena inşaatında yaşanan kazayla ilgili açıklama yaptı.
Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, "Vodafone Arena inşaat sürecinde çatı montajında kullanılan iskelelerden birisinin çökmesi nedeniyle, görevli işçilerimizden İsmail Kaya ve İbrahim Soner Dündar, hafif şekilde yaralanmıştır. Acilen Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan işçilerimizin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. İşçilerimizin çekilen MR sonuçlarına göre; birisinin kolunda kırık, diğerinin ise kalçasında kırık olduğu belirlenmiştir. Kulübümüz, işçilerimizin sağlığı ve tedavi süreçlerinin her aşamasında yanlarında olacaktır. İşçilerimize ve camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Fatih Öncülokur, GÜMÜŞHANE, karaciğer lenfoması, sedat şahin açıklaması, kemençe ölçüleri, bayat köyü niğde, kuşadası hava durumu, güneşli iş ilanları, akkuyu nükleer santrali inşaatı ne zaman başlayacak, şırnak jandarma, biro biro beija gaivotas, kuluçka makinesi el yapımı nasıl yapılır, namık ekin rekorları, maslak lazer epilasyon, piyano nota okuma, mustafa sarıgül gülsüm hülya köksaloğlu, dumlupınar üniversitesi vize tarihleri,