Pazartesi29.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - VAN
03 Ağustos 2015 - 10:13:09

Van Çatak'ta terör operasyonu ve teröristlerin vurulduğu görüntüler

Van'ın Çatak ilçesinde Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü'ne saldıran PKK'lı teröristlerin öldürülme görüntüleri ortaya çıktı.
Van Çatak'ta terör operasyonu ve teröristlerin vurulduğu görüntüler 0 Van'ın Çatak ilçesinde Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü'ne saldıran PKK'lı teröristlerin öldürülme görüntüleri ortaya çıktı.
Bir grup PKK'lı tarafından önceki gün işçe Jandarma Komutanlığı ile Emniyet Müdürlüğü'ne roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiş, çıkan çatışmada 2 terörist ölü olarak ele geçirilirken, bir esnaf ta ayağından yaralanmıştı.
(iHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Doğum Uzmanı, Zekeriya Arslan, hasan şaş ben konuşursam, yükseköğretim kurulu teşkilat kanunu, adalet bakanı şikayet, ramazan yıldırım malatya, kuluçka bakımı, bahçeşehir üniversitesi lisansüstü ücretleri, yeşilay müzikleri, roberto carlos özgeçmişi, ensar öğüt aile sağlığı merkezi, mehmet akif inan bildiri şiiri, didim ışık sitesinde satılık villa, çarşı döviz, seda güven makyajsız, uyuşturucu fotoğrafları, tarsus jooble iş ilanları,