Cumartesi20.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - UŞAK
10 Aralık 2015 - 22:22:20

Uşak'ta seyir halinde alev alan TIR'da 18 ton tavuk kül oldu

Uşak'ta seyir halinde olan bir TIR'da çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, yaklaşık 18 ton tavuk ve tavuk ürünü TIR ile birlikte kül oldu.
Uşak'ta seyir halinde alev alan TIR'da 18 ton tavuk kül oldu 0 Uşak'ta seyir halinde olan bir TIR'da çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, yaklaşık 18 ton tavuk ve tavuk ürünü TIR ile birlikte kül oldu.
Edinilen bilgiye göre, İzmir-Uşak karayolu üzerinde Yenişehir rampaları mevkiinde Ergin Çuhacı idaresindeki 68 KT 318 dorse plakalı TIR'dan dumanlar yükselmeye başladı. TIR'ı yolun sağ şeridine çekerek araçtan inen sürücü Ergin Çuhacı durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Uşak OSB ve Uşak Belediyesine ait toplam 3 itfaiye aracı ile müdahale edilen yangın kontrol altına alınarak kısa sürede sündürüldü. Müdahale yapılmasına rağmen TIR, dorsesi ve üzerinde yüklü olan yaklaşık 18 ton tavuk ve ürünü kül oldu. Yanan TIR'a itfaiye ekipleri müdahale ederken D-300 karayolunun İzmir - Uşak istikameti bir süreliğine trafiğe kapatıldı.
Tavuk ürünü yüklü TIR'ın Manisa'dan Tokat'a iline gittiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Uşak'ta seyir halinde alev alan TIR'da 18 ton tavuk kül oldu Uşak'ta seyir halinde alev alan TIR'da 18 ton tavuk kül oldu Uşak'ta seyir halinde alev alan TIR'da 18 ton tavuk kül oldu

Yorum Yaz:



Aramalar:

müzik piyasaları, Doğubayazıt Iğdır karayolu, kahramanmaraşspor pazarspor, kenan ipek adalet bakanlığı müsteşarı, aşık veysel kısa şiirleri, çankaya üniversitesi öğrenci işleri, ceyhun yılmaz sözler köşkü, otomobil üreticileri ve markaları, bursa mobese kameraları radar, lahore time, anksiyete hastalığı nedir, erozyon kontrolünde kullanılan bitkiler, yarım altın tarifesi nasıl yapılır, humus kimyon, seyfe gölü petrol, kemalpaşa cumhuriyet başsavcılığı, denizli alan kodu,