HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
10 Eylül 2015 - 11:16:03
Tuzla Piyade Okulu'nun ormanlık alanındaki yangın söndürüldü
Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ormanlık alanda 20 gün arayla üçüncü kez çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından havadan ve karadan yapılan müdahalenin ardından söndürüldü.

0
Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ormanlık alanda 20 gün arayla üçüncü kez çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından havadan ve karadan yapılan müdahalenin ardından söndürüldü.
Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ormanlık alanda dün çıkan yangın gece 23.00 sıralarında kontrol altına alınabilmişti. Aynı bölgede bugün yeniden alevler yükselmeye başladı. Yangın ihbarının ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Havadan da iki helikopterin müdahale ettiği yangın bir süre sonra söndürülebildi. Yangın nedeniyle ormanlık alan tahrip oldu.
İtfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaparken yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
(İHA)
Aramalar:
Hafızoğlu Camisi,
Tambi Cimuk,
dede korkut tıpkıbasım,
galatasaray fiorentina şifresiz,
çırağan sarayı kısa bilgi,
fenerbahçe forması kapıda ödeme,
cumhurbaşkanlığı seçiminde görev almak,
tanap ukraine,
tutak ilkokulu,
benzin fiyatları bolu,
düzce haber,
ıdo marmara adası seferleri,
eskişehir son dakika,
mehmet şimşek bütçe,
yunuslar çalışma saatleri,
taner yıldız soma,
edirne ziraat odası,