Cuma26.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
10 Aralık 2015 - 11:52:38

Tuzla'da kontrolden çıkan otomobil takla attı: 3 yaralı

İstanbul Tuzla'da kontrolden çıkan bir otomobil takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.
Tuzla'da kontrolden çıkan otomobil takla attı: 3 yaralı 0 İstanbul Tuzla'da kontrolden çıkan bir otomobil takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, dün gece saat 03.00 sıralarında Tuzla'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Tuzla'da kontrolden çıkan bir otomobil takla atmaya başladı. Havada 3 takla tan otomobilde bulunan bir kişi araçta sıkışırken 2 kişi de yola savruldu. Kazada yaralanan şahısların yardımına diğer sürücüler koştu. Vatandaşlar durumu sağlık ekipleri ve polise bildirdi. Yaralılar, bir süre sonra olay yeren gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bayern Münih, İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastesi, vakıflar genel müdürlüğü ekşi, ukam çözüm süreci, veysel eroğlu mesleği, kuruçeşme enjoy, karadeniz türküleri olmadı bu sevdaluk, orman haftası şiirleri uzun, orhangazi liseleri, enfeksiyon hastalıkları uzmanı görevleri, necdet özel darbe, ezgi mola memleketi, gemlik iş bankası, uludere ücretli öğretmenlik, osmangazi padişah, şişme botlar hakkında bilgi, meriç nehri haberleri,