Cuma17.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANKARA
07 Aralık 2015 - 12:30:45

Türkiye Tacikistan'a yardım için hazır: AFAD arama kurtarma ekipleri teyakkuzda

Tacikistan'da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD arama kurtarma ekipleri teyakkuza geçti.
Türkiye Tacikistan'a yardım için hazır: AFAD arama kurtarma ekipleri teyakkuzda 0 Tacikistan'da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından AFAD arama kurtarma ekipleri teyakkuza geçti.
Tacikistan'da bugün saat 9:51'de (TSİ) Avrupa Sismoloji Merkezi'nin (EMSC) ve Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Kurumu'nun (USGS) verilerine göre 7,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Pakistan'da ve Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de de hissedilen deprem sonrası Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Tacikistan'dan uluslararası bir yardım çağrısı gelmesi ihtimaline karşı, uluslararası operasyonlar konusunda deneyimli arama kurtarma personellerinden oluşan İstanbul Arama Kurtarma Birliğini teyakkuza geçirdi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Silifke, Van Denizi Su Sporları Festivali, gaziantep ezan vakitleri, hortum gören teyze, akustik gitar ogren, beyşehir lise taban puanları, sancaktepe ram, kemer vadi evleri, pınarbaşı belediyesi, instagram hesabı açma bilgisayardan, haliç kongre merkezi takvimi, candan erçetin zaman, palu köprüsü, ordu haritası, kazan ve fethet, mehmet akif ersoy ortaokulu yenişehir, susurluk ömer usta çiğ köfte,