Pazar02.06.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - TEKİRDAĞ
09 Nisan 2015 - 20:55:49

Tekirdağ Çorlu'da banka soygunu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir banka şubesini silahla soymak isteyen 23 yaşındaki şahıs, olaya zengin olmak istediği için giriştiğini söyledi.
Tekirdağ Çorlu'da banka soygunu 0 Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir banka şubesini silahla soymak isteyen 23 yaşındaki şahıs, olaya zengin olmak istediği için giriştiğini söyledi.
Çorlu'da Salih Omurtak Caddesi Balık Pazarı Sokağı'nda bulunan bir banka şubesinde meydana gelen olayda silahla bankaya giren 23 yaşındaki S.O., yanında getirdiği tabancayı bir banka görevlisinin sırtına dayayıp, kasasında bulunan paraları istemişti. Bankanın güvenlik görevlisi tarafından etkisiz hale getirilen S.O.'nun, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadesi alındı.

"ZENGİN OLACAKTIM"
S.O.'nun polisteki ifadesinde olayı gerçekleştirmek için 20 gün plan yaptığını söylediği belirtildi. S.O., kız arkadaşıyla ayrıldığını belirterek, "Para bulup hayatımı değiştirmek istiyordum. Bunun için de böyle bir işe kalkıştım. 20 gün boyunca bankanın bulunduğu sokak üzerine gelerek burada keşif yaptım. Zengin olacaktım ama olmadı, pişmanım" dedi.
S.O. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Sedat Şahin'in oğlu, Celal Bayar Tıp Fakültesi, doçka uçaksavar, dursunbey aras kargo, el bombası etki alanı, metrobüs ne demek, fatih belediyesi spor merkezi, toyota zeytinburnu derindere, yüksek gerilim hattı evden ne kadar uzak olmalı, cezayir toplantı salonu, fişek av, ilaç çeşitleri, atakum belediyespor, pertek gezilecek yerler, varto şehitleri, samsun haber, çaldıran mahallesi,