HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - ANKARA
19 Ağustos 2015 - 10:33:18
Teğmen Ubeyd Turan şehit oldu
Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır-Bingöl karayolunda çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Teğmen Ubeyd Turan'ın şehit olduğunu açıkladı.

0
Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır-Bingöl karayolunda çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Teğmen Ubeyd Turan'ın şehit olduğunu açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "18 Ağustos 2015 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca ulaşıma kapatılan Diyarbakır-Bingöl karayolunu ulaşıma açmak ve teröristleri gizlenmiş oldukları bölgede etkisiz hale getirmek maksadıyla Jandarma Özel Harekat Timleri'nce gerçekleştirilen operasyonda yaralan ve hastanede tedavileri devam eden üç kahraman personelimizden Jandarma Teğmen Ubeyd Turan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur olaylarda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi.
(İHA)
Aramalar:
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu,
Zafer Mahallesi,
akif hamzaçebi son haber,
doğu karadeniz zeytin,
kan bağışı sonrası bayılma,
veba uk,
özlem kaya elbiseleri,
ato congresium fuar alanı nerede,
yıldıray oğur star gazetesi,
baykuş reyiz,
sultangazi belediyesi ne zaman kuruldu,
karaciğer kisti,
bentley üretim,
selçuk üniversitesi çevre mühendisliği öğretim planı,
cep telefonu harcı,
ahmet altan otobüs,
polifenol coklat,