Cumartesi18.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - GAZİANTEP
27 Kasım 2015 - 21:30:24

Tayyar'dan ilginç Putin tweeti

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Daha önce Putin ve Rusya'yı ne çok ciddiye alıyormuşum. Çocuk gibiler sahiden. Mıy mıy mıy" dedi.
Tayyar'dan ilginç Putin tweeti 0 AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Daha önce Putin ve Rusya'yı ne çok ciddiye alıyormuşum. Çocuk gibiler sahiden. Mıy mıy mıy" dedi.
Twitter hesabından yaptığı açıklamada Rusya'ya gönderme yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, eskiden Rusları çok ciddiye aldığını, biraz daha ciddi olmalarını gerektiğini ifade etti. Tayyar, "Daha önce Putin ve Rusya'yı ne çok ciddiye alıyormuşum. Çocuk gibiler sahiden. Mıy mıy mıy" şeklinde tweet attı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Tayyar'dan ilginç Putin tweeti Tayyar'dan ilginç Putin tweeti

Yorum Yaz:



Aramalar:

NAİROBİ, Güven Hastanesi, ahi evran duyurular, manisa merkezefendi devlet hastanesi genel cerrahi doktorları, vakıflar genel müdürlüğü harçtan muaf mı, pelikan junior, kürtler vadisi tarih, hamza yerlikaya final, arda turan eski sevgilileri, müjdat gezen leyla turgut, kocaeli büyükşehir belediyesi ulaşım daire başkanlığı, müslüman yazarlar, bulanık lisesi iletişim, zorlu center sahibi, metrobüs kaça kadar var, bezirhane hotel, gaziosmanpaşa laboratuvar,