Pazartesi29.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - SURİYE - ŞAM
11 Aralık 2015 - 13:08:43

Suriye'de YPG'nin kontrolündeki Hasaska'da bomba yüklü kamyon patladı: 22 ölü

Suriye'de YPG'lilerin kontrolünde bulunan Hasaska vilayetinde bomba yüklü kamyonların patlatılması sonucu en az 22 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Suriye'de YPG'nin kontrolündeki Hasaska'da bomba yüklü kamyon patladı: 22 ölü 0 Suriye'de YPG'lilerin kontrolünde bulunan Hasaska vilayetinde bomba yüklü kamyonların patlatılması sonucu en az 22 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Suriye'nin kuzeydoğusunda yer alan ve YPG'nin kontrolünde bulunan Hasaska vilayetinde bomba yüklü kamyonların patlatıldığı bildirildi. Londra merkezli İnsan Hakları Gözlemevi tarafından yapılan açıklamada ise en az 22 kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi. Açıklamada, bomba yüklü kamyonlardan birinin bir sağlık merkezi, diğerinin ise bir pazar yakınlarında patlatıldığı belirtildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Fenerbahçe Basın Sözcüsü, Kazım Kazım, ata demirer kurbağa, bahri zafer akgün, kuzey ege bölgesi hava durumu, beylikova müftülüğü, baski genel müdürlüğü iletişim, çetin doğan tepeleme, satılık benzin istasyonu ünye, çanakkale latin dansları, kar yağışı şiirleri, yemen fon müziği, ayaş bayat köyü oyun ekibi, muş bulanık jandarma komando bölüğü, kazantip, siyaset yapmak, emre tilev gol gol gol,