Cuma10.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞIRNAK
15 Ekim 2015 - 07:43:16

Şırnak'ta trafik kazası: Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı

Şırnak'ta içerisinde öğrencilerin bulunduğu servis aracı ile kamyonun çarpışması sonucu kamyon şoförü hayatını kaybetti, 15 öğrenci yaralandı.
Şırnak'ta trafik kazası: Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı 0 Şırnak'ta içerisinde öğrencilerin bulunduğu servis aracı ile kamyonun çarpışması sonucu kamyon şoförü hayatını kaybetti, 15 öğrenci yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Cizre-İdil karayolunda meydana geldi. Öğrencileri taşıyan servis aracı ile bir kamyon henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çarpıştı. Kazada, kamyon sürücüsü hayatını kaybetti, 15 öğrenci yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla İdil ve Cizre'deki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı. Öğrenciler arasında durumu ağır olanların olduğu öğrenildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Munzur Vadisi, prim borçlarının yapılandırılması, nesrin cavadzade hayatı, emel korkmaz milletvekili, pansiyon sarıyer, murathan mungan çerkes mi, tarsus devlet hastanesi fizik tedavi doktorları, rohat barış şimşek, nijerya önemli kentleri, ruhani gerilim filmleri, igdaş m3 fiyatı, fatih demirci kadro hareketi ve kadrocular, kepez odabaşı köyü satılık arsa, brucella immunocapture ne demek, bayraklı çelik kardeşler, mimar sinan devşirme mi, gezi eylemleri polis,