Cumartesi27.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞIRNAK
09 Ağustos 2015 - 08:15:07

Şırnak İdil'de teröristler TEDAŞ'a saldırdı

Şırnak'ın İdil ilçesinde yüzleri maskeli bir grup YDG-H'li, polisle çatışıp TEDAŞ'a ve mobese kameralarına saldırdı.
Şırnak İdil'de teröristler TEDAŞ'a saldırdı 0 Şırnak'ın İdil ilçesinde yüzleri maskeli bir grup YDG-H'li, polisle çatışıp TEDAŞ'a ve mobese kameralarına saldırdı.
İdil ilçe merkezi Alanya Caddesi üzerinde toplanan bir grup YDG-H'li polisle çatışıp TEDAŞ ve mobese kameralarına saldırdı. Yolu çöp konteynerleri ile trafiğe kapatan YDG-H üyeleri ellerindeki balta, havai fişek ve molotoflarla TEDAŞ binası ve mobese kameralarına saldırdı. Polisin göstericilere 'dağılın' uyarısı üzerine dağılmayan gruba, polis gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti.
Çıkan olaylarda TEDAŞ'a ait klimalar ve kapılar yanarak kullanılamaz hale gelirken, polis ve grup arasındaki çatışma gece geç saatlere kadar sürdü.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Şırnak İdil'de teröristler TEDAŞ'a saldırdı Şırnak İdil'de teröristler TEDAŞ'a saldırdı Şırnak İdil'de teröristler TEDAŞ'a saldırdı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Süleyman Şah'ın türbesi, Selçuk, diyarbakır barosu iş ilanları, el arabası fiyatları koçtaş, meclis üyesi sonuçları, sanat evi, ayvansaray fatih, kurşunlu göleti, erdem başçı nereli, gemlik tutku sineması, konya sanayi odası, ildem fatih erkek öğrenci yurdu, hasan şaş hamza hamzaoğlu, sinop ak parti, çaykur logo vektörel, sakız adası gece hayatı, sakarya eczacı odası,