Pazartesi06.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MARDİN
30 Mayıs 2015 - 09:44:54

Şırnak İdil'de HÜDA-PAR ile HDP'li partililer arasında kavga: 2 ölü

Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Kozluca köyünde, HÜDA-PAR ile HDP'liler arasında çıkan seçim tartışması sonucu 2 HÜDA-PAR'lı hayatını kaybetti.
Şırnak İdil'de HÜDA-PAR ile HDP'li partililer arasında kavga: 2 ölü 0 Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Kozluca köyünde, HÜDA-PAR ile HDP'liler arasında çıkan seçim tartışması sonucu 2 HÜDA-PAR'lı hayatını kaybetti.
İddiaya göre, Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Kozluca köyüne seçim çalışmaları için girmek isteyen HDP konvoyunu köyün dışında durduran HÜDA-PAR üyeleri ile HDP'liler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından köyün içinden kimliği belirsiz kişiler tarafından HÜDA-PAR üyelerine ateş edildi.
Aldıkları kurşunlar soncu yaralanan HÜDA-PAR üyesi Mehmet Şerif Şimşek ve A. Celil Talayhan, Mardin'in Nusaybin İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yaralılar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Şimşek ve Talayhan'ın cenazeleri hastane morguna kaldırılırken, olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Şırnak İdil'de HÜDA-PAR ile HDP'li partililer arasında kavga: 2 ölü Şırnak İdil'de HÜDA-PAR ile HDP'li partililer arasında kavga: 2 ölü Şırnak İdil'de HÜDA-PAR ile HDP'li partililer arasında kavga: 2 ölü Şırnak İdil'de HÜDA-PAR ile HDP'li partililer arasında kavga: 2 ölü Şırnak İdil'de HÜDA-PAR ile HDP'li partililer arasında kavga: 2 ölü

Yorum Yaz:



Aramalar:

Florya Metin Oktay Tesisleri, Dünya Sağlık Örgütü, ünye reklam, mobilet vine, gonca vuslateri orçun, ersan ilyasova doğum tarihi, uçhisar ebru, loreal saray mahallesi, hacı ilbey ilkokulu tarihçesi, naziler faşist, çukurova ısıtma soğutma, mete kalkavan kimin oğlu, sungurlar hüzün müziği, necdet özel kosova ziyareti, yıldızeli üreğil köyü, eyüp belediyesi emlak istimlak müdürlüğü, mehmet yıldızhan kimdir,