Perşembe16.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - RİZE
13 Ekim 2015 - 12:02:50

Sedat Peker'in Rize konuşması hakkında inceleme

Rize'de yapılan 'Teröre lanet' mitinginde yaptığı konuşma Sedat Peker'in başına iş açtı.
Sedat Peker'in Rize konuşması hakkında inceleme 0 Rize'de yapılan 'Teröre lanet' mitinginde yaptığı konuşma Sedat Peker'in başına iş açtı.
Peker, konuşmasında "Büyük hata yapıyorlar. Hatalarını fark ettikleri zaman her şey için çok geç olacak. Adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk kanları akacak" demişti. Peker'in mitingi ve yaptığı konuşma tepki çekerken, Rize Cumhuriyet Başsavcılığı konuşma ile ilgili inceleme başlattı. Rize Emniyet Müdürlüğünden miting tertip komitesi ile ilgili bilgi ve belgeler ile görüntü kaydı ve çözümlerini talep eden savcılık Sedat Peker'in konuşmalarda suç unsuru olup olmadığını inceleyecek.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Sedat Peker'in Rize konuşması hakkında inceleme Sedat Peker'in Rize konuşması hakkında inceleme

Yorum Yaz:



Aramalar:

İsmet Paşa Caddesi, Maltepe Gülsuyu Heykel Meydanı, adrasan gorseller, meşrubat dolabı, fırat üniversitesi hastanesi personel, aydın altaç biyografisi, emine erdoğan örtü modeli, psikolog ferhat çelik, lefkoşa dereboyu sinema, gülhane askeri tıp akademisi adresi istanbul, piyano izmir, kobani liveleak, samatya devlet hastanesi zeytinburnu polikliniği, tmmob radikal, samsun belediye başkanı yusuf ziya yılmaz hangi partiden, melbourne open, istanbul müzik kursları,