Cuma03.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞANLIURFA
20 Temmuz 2015 - 15:40:08

Şanlıurfa Suruç'ta gergin anlar

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen ve ölü sayısının 30'a yükseldiği bombalı saldırı sonrası polis ile vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı.
Şanlıurfa Suruç'ta gergin anlar 0 Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen ve ölü sayısının 30'a yükseldiği bombalı saldırı sonrası polis ile vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bugün öğle saatlerinde meydana gelen patlama sonrası patlamanın olduğu yerde toplanan kalabalık ile çevik kuvvet polisi arasında gerginlik yaşandı. Cenaze araçları ve tabutları geldiği sırada patlamanın olduğu kültür merkezinin bahçesine doğru yönelen kalabalığı önlemek için çevik kuvvet polisi bariyer kurdu. Polisin bariyer kurmasına tepki gösteren kalabalık ile polisler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Polise taş ve şişeler atan kalabalığı araya giren HDP milletvekilleri, vatandaşlar ve emniyet amirleri engelledi. Polisin geri çekilmesiyle birlikte gerginlik sona erdi.
Öte yandan, Suruç Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan durumu ağır olanların çevredeki hastanelere sevk edilmesine devam ediliyor.
(İHA)
Sonraki Makale:Yeni iPhone 6 reklamı

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Şanlıurfa Suruç'ta gergin anlar Şanlıurfa Suruç'ta gergin anlar Şanlıurfa Suruç'ta gergin anlar

Yorum Yaz:



Aramalar:

İbrahim Halil Çolak, Dursun Ali Şahin, volkan demirel alevi mi, güncel sağlık sorunları, kargo şirketleri, yangın tüpü sultanbeyli, şerafettin can erdem kimdir, osmancık gündem, dünya su günü yazılar, pompalı tüfek yakalatmanın cezası, yırtıcı kuşlar şahin belgeseli, sakarya hendek hava durumu, gönül işleri alev gerçek adı, yöresel kıyafetler ne demektir, çanakkale şehitleri ertuğrul erkişi, porto lizbon turu, sinop durağan bayat köyü pikniği,