Cuma26.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - SAMSUN
07 Aralık 2015 - 11:05:11

Samsun'da sobadan zehirlenen aileyi köpekleri kurtardı

Samsun'da sobadan zehirlenen 3 kişiyi ölümden köpekleri kurtardı.
Samsun'da sobadan zehirlenen aileyi köpekleri kurtardı 0 Samsun'da sobadan zehirlenen 3 kişiyi ölümden köpekleri kurtardı.
Olay, İlkadım ilçesi Çiflik Mahallesi'nde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evlerinde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen aileyi, evde besledikleri köpek havlayarak uyandırdı. Zehirlenen anne İ.A.(34) ve çocukları S.A.(12) ve B.A.(13) 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. İ.A., köpeklerinin kendilerini uyandırdığını söyledi. Zehirlenen anne ve çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Taşarası Karakolu, Kurtuluş Mahallesi', yüksekova rahmo tepesi, bakırköy zübeyde hanım caddesi, ergin ataman rakocevic kavga, var mısın yok musun hakan gizem evlendi, sakallı manken, yelkenli logo, lionel messi reklamları, acıbadem fulya hastanesi online randevu, kuru üzümü şeker hastaları yiyebilirmi, özhan eren dailymotion, alper potuk fenerbahçe, şevval sam alim, çalar saat ordu, kaçakçılık ürünleri, çağla şikel sinirlendi,